Cazuri de succes

Articole recente

Eu sunt Cristina, am aproape 40 de ani si ma distrez cu o afectiune autoimuna numita PSORIAZIS de mai bine de 8 ani.

S-a declansat dupa nasterea fetitei, probabil pe fond de stres si obososeala, nopti nedormite. De atunci cu greu reusesc sa ii domolesc evolutia. Am incercat multiple variante, de la clasicele tratamente cu cortizon ( Elocom, Diprosalic erau baza) si tot felul de sampoane pentru scalp..multi dermatologi cu care am discutat si care nu au reusit sa faca mai nimic. Toti lucreaza la efecte, insa nimeni la cauza reala, procesele inflamatorii…

In concluzie, multiple tratamente, costuri pe masura, dar mai nimic nu a functionat. Ceea ce reuseam sa fac era sa ameliorez o vreme simptomele, dar niciodata sa ajung cu ea la regres.

Am renuntat ulterior la cortizon, cativa ani am decis sa las boala sa isi faca de cap.
Am inceput sa citesc mult si am realizat ca voi gasi candva acel remediu care o sa functioneze si ca ce pot acum sa fac este sa nu imi fac si mai mult rau ( vezi efecte secundare cortizon). Am inceput sa imi topesc unturi care sa ma ajute sa hranesc ranile ( shea, cacao, masline, cocos.. ), erau singurele pe care le puteam aplica pe rani si nu ma usturau. In rest, nu am mai luat nimic.

Anii care au urmat au adus evolutie bolii, cu eruptii peste tot, pe membre sever, vizibile si destul de avansate, de asemenea pe scalp. Pe fond de stres (joburi grele) lucrurile au capatat si o mai mare amploare. Nu neg ca am avut multe momente in care am crezut ca nu o vom scoate la capat.. acum ma uit cu multumire in urma ca nu a fost si mai grav de atat si ca am avut credinta ca voi reusi.. candva.

In prezent sunt sub observatia Dr. Costin Militaru, pe care l-am cunoscut in urma vizionarii unui podcast unde povestea ca a reusit sa trateze cu succes un pacient de psoriazis, forma avansata, si am zis ca trebuie sa incerc. Oricum nu sunt in momentul in care nu am nimic de pierdut, si cine stie.. poate reusesc si eu. Ceea ce s-a si imtamplat.
In acest moment, dupa 3 luni de tratament in protocolul Coimbra, si cu extractul de cannabis imbogatit cu CBD incep sa vad cum ranile se vindeca si procesele infalamatorii se diminueaza. Nu este nici o minune, este pur rezultatul tratamentului cu Vit D in concentratie mare ( 50 000 unitati/ zi), alaturi si de alte suplimente care ajuta ( magneziu, omega, supliment galenic) si CBD, toate acestea se pare ca puse cap la cap dau aceste rezultate si duc boala in regres usor si sper eu sigur.

Protocolul Coimbra ajuta an de an pacienti cu boli autoimune, ma bucur ca ma pot numara si eu printre ei. Voi reface analizele curand si vom putea masura exact rezultatele, momentan ma bucur de reusita vizibila a reducerii inflamatiei si poate duc boala in regres.

Revin cu update curand!