Cazuri de succes

Articole recente

În toamna anului 2018 am avut prima problemă, scădere senzoriala in zona lombo-sacrata, care se manifesta printr-o amorțeală care a disparut dupa 2 săptămâni. Am mers la urolog, ginecolog care m-au liniştit ca problema nu de acolo porneste. Am mers mai departe si am ajuns la neurolog. Pana sa ajung acolo si la a efectua RMN urile, problema a dispărut!


Dupa cum spuneam, această problema a disparut complet in 2 săptămâni, dar în iunie 2021 pe un fond de suprasolicitare, dupa un regim alimentar drastic, a aparut vertijul, anxietatea. Pe parcursul unei luni, problema a degenerat ajungand sa am probleme mari de locomoţie si lipsă totală de echilibru.

Internata la Spitalul Judeţean Târgu Mures, la neurologie, cu o amorteala completa pe partea stângă a corpului si un vertij puternic, am  urmat un tratament solicitant cu Sol Medrol si antibiotice extrem de puternice pentru câteva săptamâni, mai exact 4, după care mi-am revenit suficient cat sa ma pot deplasa cu cadru. Vertijul a rămas.

După externare a urmat o serie de investigatii, cautarea unor răspunsuri, sustinuta indeaproape de familie si iubitul meu (promitandu-mi ca ma va vindeca ), vizite la fel si fel de doctori, kinetoterapie, masaj medicinal, psiholog si asa mai departe.

Intre timp am intrat in programul national, cu Tysabri la doamna doctor profesor Balasa.
Începând cu primăvara lui 2022 mi s-a întâmplat ceva care mi-a schimbat viaţa. La insistențele iubitului meu, am vizitat si alti doctori neurologi, si asa am ajuns in București la Spitalul Monza, la Dr. Cristea Floricel. Un om deosebit si un medic neurolog exceptional. Mi-a explicat totul despre Protocolul Coimbra, si la recomandarea dansului am luat legătura cu Dr. Sergio Menendez.


Dintr-o conversaţie de 2 ore cu Dl. Doctor pe zoom am convenit sa incepem procedura pentru intrarea in Protocol. Am inceput protocolul pe 09.05.2022.
De atunci a început să mi se schimbe viata.


După doar 3 luni de protocol am un rezultat remarcabil. Efectiv am renascut!
Numeroase leziuni demielinizate cu reducere dimensionala semnificativă, cu o reducere de mai bine de 50%. De la 52 de mm la 31 de mm, (Mulțumiri Dl -lui Tomoioaga Ilie – Reflexoterapeut de nota 10), chist de glanda pineala redus cu 0,1 mm, vertebre cervicale si dorsale superioare aliniate. Cordon medular cu semnal omogen.


Astfel, acum, sunt pe drumul cel bun, o adepta a Protocolului Coimbra crezând cu toata fiinta mea in Protocol.

Aş vrea să mulţumesc în mod deosebit:

– iubitului meu, S, omul care nu a renunțat si mi-a promis ca v-a gasi o rezolvare si ma v-a vindeca
– familiei mele si tuturor celor care au avut o mai mica sau mai mare contribuție la rezultatele de azi.
– doamnei Psiholog Simona Năstase ( esti minunata )


Ildiko B., 6 august 2022