Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare ale site-ului www.protocolcoimbra.ro

Site-ul www.protocolcoimbra.ro este proprietatea Asociației ImunVit D, cu sediul în Str. J. Preyer nr. 17, Timişoara, cod 300150, CIF: 45705435 și poate fi contactată pe adresa de e-mail: contact@protocolcoimbra.ro.

Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma “www.protocolcoimbra.ro”. Accesul si utilizarea site-ului se face sub incidenta acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos precum si cu respectarea legislatiei in vigoare. Utilizarea site-ului ca si vizitator presupune implicit ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Site-ul www.protocolcoimbra.ro este proprietatea ImunVit D si se supune legilor din Romania. ImunVit D isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fara notificarea prealabila a utilizatorilor, in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul publicarii ei pe site. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

DEFINIŢII

În cuprinsul prezentului document următorii termeni se traduc astfel:
– site: portalul aparţinând şi fiind administrat de ImunVit D, care se află la adresa www.protocolcoimbra.ro, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la informaţii privind activitatea ImunVit D.
– conţinutul site-ului: orice material, orice informaţie, publicate pe site sub orice formă – text, fotografii, grafică, audio, video;
– utilizator/vizitator: persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat termenii şi condiţiile de utilizare ale prezentului site;
– utilizare abuzivă: utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor şi legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii ImunVit D.

1. Descrierea serviciului

Site-ul www.protocolcoimbra.ro oferă informații despre afectiuni autoimune, o categorie distincta de boli/diagnostice, tratamentul de succes cu “Protocolul Coimbra”, indrumari si incurajari referitoare la acest tratament, viața de zi cu zi a pacientului cu aceste afecțiuni, drepturile persoanelor afectate și ale aparținătorilor, proiectele și activitațile ImunVit D.

2. Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia, abonarea la serviciul de newsletter al organizatiei, contactarea organizației. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Prin termenul „vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul.

ImunVit D îşi rezervă dreptul de a remedia în orice modalitate permisă de lege orice violare a acestor termeni şi condiţii, inclusiv violarea drepturilor ImunVit D referitoare la sigla şi logo-ul organizaţiei şi a drepturilor de autor referitoare la conţinutul site-ului.

Site-ul www.protocolcoimbra.ro este pus la dispoziţia utilizatorilor pentru a fi folosit numai în interes personal sau profesional şi în scop educaţional.

Conţinutul site-ului www.protocolcoimbra.ro este selectat după criteriile organizaţiei şi la libera alegere a acesteia.

ImunVit D nu răspunde pentru consecinţele, inclusiv financiare, ce decurg din utilizarea site-ului, inclusiv folosirea necorespunzătoare, improprie sau frauduloasă a acestuia.

ImunVit D nu garantează şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru orice contaminare cu viruşi sau orice altă contaminare care are proprietăţi distructive. ImunVit D nu garantează pentru nicio necontaminare în acest sens. Nicio transmisiune pe internet nu este 100% sigură, de aceea orice informaţie transmisă prin e-mail implică riscul utilizatorului.

Termenii şi condiţiile referitoare la acest site sunt guvernate de legea română. Orice litigii decurgând din utilizarea site-ului sau în legătură cu acesta vor fi  vor fi supuse spre rezolvare instanţelor judecătoreşti din România.

3. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Continutul  site-ului este proprietatea ImunVit D si a partenerilor care vor fi citati ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al organizatiei. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe site-ul www.protocolcoimbra.ro, ne puteti contacta pe adresa contact@protocolcoimbra.ro.

Numele şi logo-ul ImunVit D

Numele şi logo-ul ImunVit D sunt proprietatea exclusivă a asociatiei cu acelasi nume. Acestea nu pot fi copiate sau reproduse fără permisiunea scrisă a ImunVit D.

Drepturi de proprietate intelectuală

Conţinutul site-ului www.protocolcoimbra.ro este protejat de Legea 8/ 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a ImunVit D. Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu menţionarea sursei (ImunVit D). Utilizarea fotografiilor este permisă numai cu acordul scris prealabil al ImunVit D.

www.protocolcoimbra.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

www.protocolcoimbra.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

Utilizatorii nu vor modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat. Astfel, in zonele din site care permit adaugarea continutului de catre vizitatori, acestia vor introduce / incarca pe site continut care respecta strict formatul si dimensiunile indicate in respectiva rubrica.

4. Reguli de utilizare

Falsificarea datelor de identificare sau manipularea lor in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul platformei, este interzisa.

Publicarea in secțiunile de comentarii a unui limbaj licențios, discriminatoriu sau apelative din categoria „hate speech” este de asemenea interzisa.

Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. ImunVit D va coopera cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari si pentru a investiga faptele care implica asemenea incalcari.

5. Disponibilitatea serviciului

www.protocolcoimbra.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor prin intermediul acestui site, fara o notificare prealabila.

www.protocolcoimbra.ro nu este raspunzator fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului pentru motive care nu-i pot fi imputate.

www.protocolcoimbra.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin afisare pe acest site.

6. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;
 • ImunVit D nu ofera nicio garantie ca:
  – informatiile prezentate pe site vor implini toate cerintele dumneavoastră
  – serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  – rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi intotdeauna corecte sau de incredere
  – orice eroare de programare va fi corectata.

7. Limitarea raspunderii

ImunVit D nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca ImunVit D a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor vizitatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. www.protocolcoimbra.ro isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

ImunVit D respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege.

Tranzacţiile de donaţii şi/sau contribuţii (efectuate de către persoane fizice) sau sponsorizări (efectuate de către persoane juridice) cu cardul pe website-ul www.protocolcoimbra.ro sunt nerambursabile. În caz că s-a produs o eroare şi persoana în cauză face o solicitare scrisă de rambursare în decurs de 5 zile calendaristice de la efectuarea plăţii către asociaţia ImunVit D, în care solicită rambursarea sumei achitate, asociaţia ImunVit D va restitui suma debitată în decurs de 5 zile calendaristice de la recepţionarea cererii.

Sistemul nostru informatic vă pune la dispoziție metode adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum și a operațiunilor, tranzacțiilor pe care aceștia le efectuează prin intermediul www.protocolcoimbra.ro.

Site-ul www.protocolcoimbra.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii. ImunVit D nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.